zondag 25 september 2011

Sanne Steusel genomineerd voor Televizier Talent Award op Televizierring gala 2011

Sanne Steusel genomineerd voor Televizier Talent Award op Televizierring gala 2011
Twee voormalig medewerkers van Omroep Flevoland maken kans op een Televizierring in de categorie talent. Presentatrice Sanne Steusel ging deze zomer naar RTL Nieuws. Bij Omroep Flevoland presenteerde Sanne Steusel jaren het geschiedenisprogramma Blik Op Toen en de nieuwsuitzendingen.
Ook Erik Dijkstra, bekend als Jakhals van De Wereld Draait Door, is genomineerd. Hij begon zijn journalistieke carrière als verslaggever van het Almere Nieuws.
De Televizier Talent Award maakt onderdeel uit van het Televizierringgala en staat bekend als de meest felbegeerde prijs in televisieland.

Naast Sanne Steusel is de brutaalste verslaggeefster van ’t land, Jojanneke van den Berge, ook genomineerd voor de Televizier Talent Award 2011. De prijs die wordt uitgereikt aan het beste nieuwe televisietalent. De PowNews-journaliste heeft echter flink wat concurrentie. Onder andere Erica Terpstra van Omroep Max, Petra Grijzen van voorheen Wakker Nederland en Sanne Steusel, de talentvolle nieuwe nieuwslezeres van RTL ontbijtnieuws dingen mee naar de felbegeerde prijs. Vorig jaar won Jan Kooijman voor René van de Gijp de Award. Helpen kan door op Sanne Steusel te stemmen! Doe je hier. Allemaal doen hoor!

Sanne Steusel is dus genomineerd voor de Televizier Talent Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan het beste nieuwe televisietalent.
RTL-nieuwslezeres Sanne Steusel heeft flink wat concurrentie. Onder meer  Petra Grijzen voorheen van Wakker Nederland en Erica Terpstra van Omroep Max zijn genomineerd. De award ging vorig jaar naar Jan Kooijman van RTL.
Reglement Televizier Talent Award 2011
De verkiezing van de Televizier Talent Award wordt georganiseerd door en staat onder verantwoordelijkheid van het televisiemagazine Televizier.
Deelname
In aanmerking voor de verkiezing van de Televizier Talent Award 2011 komen tv-persoonlijkheden die een rol speelden in tv-programma’s van Nederlandse makelij, die zijn uitgezonden door de Nederlandstalige, landelijke publieke omroepen en commerciële zenders in de periode van 1 augustus 2010 tot 1 augustus 2011.
De tv-persoonlijkheden, zoals Sanne Steusel, zijn dit jaar doorgebroken bij een volwassen kijkerspubliek of hebben zich op een andere manier in de kijker gespeeld. Zij of hij leidt een tv-programma, is medepresentator of  -presentatrice, is gezichtsbepalend of speelt op een andere manier een prominente rol in een tv-programma.
Presentatoren en presentatrices van eenmalige, door de actualiteit ingegeven tv-evenementen of -programma’s, documentaires, shopping-, astrologieachtige, bel & win-achtige en erotisch getinte tv-programma’s zijn uitgesloten van deelname aan de verkiezing.
Aan de hand van input van de publieke omroepen en commerciële zenders, en input van de redactie van Televizier, worden door de organisatoren 20 presentatoren en presentatrices geselecteerd voor de verkiezing van de Televizier Talent Award. Waaronder dus Sanne Steusel.
Zodra de selectie is gepubliceerd op de internetsite van de verkiezing, kan de selectie niet meer door de organisatie worden gewijzigd.
Het zogenaamde ‘vakje 21’ geeft het publiek de mogelijkheid de naam in te vullen van en te stemmen op een niet-geselecteerde presentator en/of presentatrice die voldoet aan bovenstaande voorwaarden.
Een presentator of presentatrice kan slechts één keer de Televizier Talent Award winnen.
Stemronde
De verkiezing van de Televizier Talent Award 2011 heeft één verkiezingsronde.
Het publiek kan stemmen via internet, alleen op de site TelevizierRing.nl. De stemperiode loopt van donderdag 1 september 2011 09.00 uur tot vrijdag 30 september 2011 12.00 uur.
De stemmen van medewerkers van omroeporganisaties, commerciële zenders en productiebedrijven, die via hun bedrijf stemmen, worden uit de uitslag geschrapt.
Iedere stemmer kan maximaal één stem uitbrengen. Het is mogelijk om vaker te stemmen, maar deze nieuwe stem overschrijft automatisch de eerder uitgebrachte stem.
Winnaar
De drie presentatoren/presentatrices met de meeste stemmen worden genomineerd voor de Televizier Talent Award 2011. De presentator/presentatrice met de meeste stemmen wint de Televizier Talent Award 2011. Hopelijk dus Sanne Steusel.
De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat op vrijdag 21 oktober 2011 live zal worden uitgezonden door de Avro op Nederland 1.
Als na afloop van de verkiezing meerdere presentatoren en/of presentatrices een gelijk aantal stemmen hebben, kan het zo zijn dat er meer dan drie presentatoren en/of presentatrices genomineerd worden.
En wanneer meerdere genomineerde presentatoren en/of presentatrices de meeste en een gelijk aantal stemmen hebben, winnen meerdere mensen de Televizier Talent Award 2011.
Notaris
De volledige verkiezing van de Televizier Talent Award 2011 staat onder toezicht van een notaris. De notaris beoordeelt of de verkiezing eerlijk verloopt. Bij het minste of geringste vermoeden van fraude, kan de notaris het besluit nemen een aantal stemmen of zelfs een of meerdere tv-talenten uit de verkiezing te schrappen.
Methodieken die het stemverloop negatief beïnvloeden, zoals geautomatiseerde stemsystemen, leiden te allen tijde tot uitsluiting van de verkiezing. De notaris zal hierop streng toezien.
De notaris controleert het verloop van de verkiezing en maakt proces-verbaal op van zowel de eerste stemronde als de uiteindelijke uitslag.
Promotie
Het is omroepen, zenders, producenten, makers en fans van tv-programma’s toegestaan promotie te maken voor hun tv-talenten. Stemmen op Sanne Steusel kan dus nog tot vrijdag 30 september 2011 12.00 uur, op deze pagina, alvast bedankt voor Uw stem en steun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten