donderdag 28 juli 2011

Sanne Steusel presentatrice RTV Utrecht U Vandaag 16 juli 2011

Zeven dagen nieuws op regionale zender RTV Utrecht met onder andere Sanne Steusel als presentatrice.
De regionale zender RTV Utrecht startte vanaf 2 april met actueel weekendnieuws op radio en tv. Iedere zaterdag en zondag brengt U Vandaag op televisie vanaf 17.00 uur een actueel bulletin met regionieuws, vaak gepresenteerd door Sanne Steusel. Ook Radio M Utrecht FM brengt naast het ANP bulletin nu ook ieder heel uur uitgebreid regionieuws in het weekend bij de luisteraars thuis.
Met het toevoegen van het weekendnieuws is een lang gekoesterde wens van RTV Utrecht uitgekomen. Directeur Paul van der Lugt: "Naast de U Vandaag bulletins die we al zo'n twee jaar vanaf 07.00 uur 's morgens uitzenden was actueel weekendnieuws iets wat hoog op onze prioriteitenlijst stond. Ik ben er trots op dat we vanaf 2 april de inwoners van onze provincie ook in het weekend op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws"
Presentatoren Sanne Steusel en Maarten Steendam presenteren de weekendbulletins van U Vandaag de eerste twee maanden.
Sanne Steusel presenteert geregeld U Vandaag op RTV Utrecht, het Nieuwsmagazine met nieuws, achtergronden en gasten.
RTV Utrecht is het omroepbedrijf voor de provincie en stad Utrecht. In het najaar van 2002 is RTV Utrecht ontstaan uit een fusie tussen de regionale omroep, Radio M (ROSU) en de stadsomroep van Utrecht, Omroep Utrecht RTV.
Door deze fusie heeft RTV Utrecht de beschikking over vier zenders voor provincie en stad Utrecht, te weten: RTV Utrecht (regionale tv-zender, waarop Sanne Steusel het nieuws presenteerd), Radio M Utrecht, U Stad (lokale tv-zender) en Bingo FM. Daarnaast beschikt RTV Utrecht over Tekst TV, Teletekst, Internet en het Open Kanaal. Via deze verschillende media worden alle inwoners van de provincie Utrecht 24 uur per dag op de hoogte gebracht van belangrijke ontwikkelingen in de provincie en stad Utrecht.
Al deze media, inclusief internet en teletekst, hebben ieder een eigen manier van informeren gericht op een deel van de totale Utrechtse bevolking. RTV Utrecht hoopt via deze media alle inwoners van de provincie Utrecht te bereiken.
RTV Utrecht
De regionale televisiezender brengt nieuws, achtergronden en informatie over belangrijke ontwikkelingen in de provincie Utrecht in U Vandaag met als presentatrice Sanne Steusel. Maar ook het landelijke nieuws komt aan bod. Daarnaast besteedt deze zender aandacht aan sport, kunst, cultuur en natuur in de provincie.
RTV Utrecht is het toonaangevend mediabedrijf, dat nieuws en informatie uit de regio actief toegankelijk maakt.
Het programma-aanbod sluit aan op de belevingswereld van de Utrechtse bevolking.
Deze missie willen we realiseren door RTV Utrecht multimediaal (=radio, televisie en internet) te laten opereren onder de volgende randvoorwaarden:
RTV Utrecht is een regionale omroep, dus: alle producten van RTV Utrecht moeten herleidbaar Utrechts zijn;
RTV Utrecht is een Publieke Omroep, dus: de invalshoek is altijd journalistiek-in-de-breedste-zin-van-het-woord.
RTV Utrecht moet zoveel mogelijk mensen bereiken.
Sanne Steusel neemt geregeld de nieuws bulletins van U Vandaag voor haar rekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten