woensdag 2 mei 2012

RTL ontbijtnieuws presentatrice Sanne Steusel op Talent Kitchen


RTL ontbijtnieuws presentatrice Sanne Steusel op Talent Kitchen

“Met je neus bovenop en middenin het tumult van de wereld, wauw.” Sanne Steusel vindt het een voorrecht om het nieuws voor een groot publiek te mogen presenteren.

Sinds 2011 is Sanne Steusel op  RTL4 te zien bij het Ontbijtnieuws en EditieNL. Daarvoor werkte ze voor verschillende regionale zenders.

Hier ontwikkelde ze zich op alle gebieden binnen het televisievak. Ze regisseerde en presenteerde verschillende programma’s, waaronder een kunst en cultuur magazine, medische programma’s en het nieuws.

Sanne Steusel verruilde op haar 18e het Noord-Hollandse landschap voor de woeste Atlantische kust van Frankrijk. Daar behaalde ze haar VWO diploma (baccalaureaat).

Terug in Nederland studeerde Sanne Steusel Japankunde aan de economische faculteit van de Erasmus Universiteit.

Nadat ze die studie succesvol had afgerond studeerde ze achtereenvolgens nog af in Linguistics (Manchester) en Archeologie (Leiden). Sanne Steusel publiceerde een boek over de Nederlandse taal en schreef voor diverse vakbladen en landelijke kranten.

Sanne Steusel onderscheidt zich door haar grote kennis en brede interesse, gecombineerd met een scherpe, spontane en charmante presentatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten